Herringarna

12 herrar och ett kök

Middagsdax

Våren 2018

   Förrätt  Varmrätt  Efterrätt
  23/1  Håkan  Olle  Ronny
  15/2  Ronny  Håkan  Olle
  20/2  Olle  Ronny  Håkan
    6/3  Håkan  Olle  Ronny
  20/3  Ronny  Håkan  Olle
    3/4  Olle  Ronny  Håkan
  17/4  Håkan  Olle  Ronny
    4/5  Avslutning    

 

Tisdag 17 april kl 18.00

/creme-windsor.jpg

Förrätt: Crème Windsor (Lag Håkan)

/kalvfile-oscar.jpg

Huvudrätt: Kalvfilé Oscar (Lag Olle)

/lingonparon.jpg

Efterrätt: Lingonpäron med krispig mandelgrädde (Lag Ronny)

herringarna-2018-04-17.pdf 


Tisdag 3 april kl 18.00

/aggkoketter.jpg

Förrätt: Äggkoketter (Lag Olle)

/lammstek.jpg

Huvudrätt: Fylld lammstek med parmesanpotatis och rostad vitlökssås (Lag Ronny)

/mandelkaka.jpg

Efterrätt: Mandelkaka (Lag Håkan)

herringarna-2018-04-03.pdf 


Tisdag 20 mars kl 18.00

/laxrulle.jpg

Förrätt: Laxrulle med pepparrotsgrädde och räkor på smörstekt rostbrödsskiva (Lag Ronny)

/feijoada.jpg

Huvudrätt: Feijoada med avokado- och mangosallad med limedressing (Lag Håkan)

/toscaapple.jpg

Efterrätt: Bakat toscaäpple (Lag Olle)

herringarna-2018-03-20.pdf 


Tisdag 6 mars kl 18.00

/currysoppa.jpg

Förrätt: Currysoppa (Lag Ronny)

Huvudrätt: Shepherds pie med rostad purjolök (Lag Olle)

/citrussallad.jpg

Efterrätt: Citrussallad med mandelgrädde (Lag Håkan)

herringarna-2018-03-06.pdf 


Tisdag 20 februari kl 18.00

Tema: »Rysk-italienska smaker – an offer you can't refuse«

Förrätt: Sill à la russe (Lag Olle)

/biff-stroganoff-2.jpg

Huvudrätt: Biff Stroganoff med färsk pasta (Lag Ronny)

/stracciatellamousse-2.jpg

Efterrätt: Stracciatellamousse (Lag Håkan)

herringarna-2018-02-20.pdf 


Torsdag 15 februari kl 18.00

Tema: »Mat i fastetider«

/morbergs-clam-chowder.jpg

Förrätt: Morbergs Clam Chowder (Lag Ronny)

/sallad-pa-rotfrukter-kyckling-och-fetaost.jpg

Huvudrätt: Sallad på rotfrukter, kyckling och fetaost (Lag Håkan)

/semlor.jpg

Efterrätt: Semla (Lag Olle)

herringarna-2018-02-15.pdf 


Tisdag 23 januari kl 18.00

Tema: »Nostalgiafton«

/rakcocktail.jpg

Förrätt: Räkcocktail med Rhode Islandsås (Lag Håkan)

/plankstek.jpg

Huvudrätt: Plankstek med Pommes duchesse, champinjonstuvning, baconlindad sparris och tomathalvor (Lag Olle)

/apelsinmoussetarta.jpg

Efterrätt: Apelsinmoussetårta (Lag Ronny)

herringarna-2018-01-23.pdf


Tisdag 28 november kl 18.00

Tema: »En bit av 50-talet«

/palsternackssoppa.jpg

Förrätt: Krämig palsternackssoppa med persilja (Lag Olle)

/viltlax.jpg

Huvudrätt: Viltlax med lingon (Lag Ronny)

/crepes-suzette.jpg

Efterrätt: Crêpes Suzette (Lag Håkan)

<a style="padding: 2px 0 2px 23px; background: url('https://staticjw.com/n/images/fileicons/pdf.png') left no-repeat;" href="https://uploads.staticjw.com/he/herringarna/herringarna-2017-11-28.pdf" ta